Naar overzicht nieuws

Sterren op het ijs openen schaatspiste in Winter Bellewaerde Park

Reageer

Voor de feestelijke opening van winter Bellewaerde Park, volgende zaterdag 8 december zullen de deelnemers van Sterren op het Ijs present zijn met een showcase op de openlucht schaatspiste in de Winterzone.

Opening met "Sterren op het ijs" kandidaten

VTM maakte zo pas de namen bekend van de sterren die het ijs van Bellewaerde Park feestelijk zullen openen op 8 december. Dean Delannoit, Katerine Avgoustakis, Stoffel Bollu, Greet Rouffaer, Vital Borkelmans, Anneleen Liégeois, Dirk Tieleman, Daniëlla Somers, Ronny Daelman, Leen Demaré en Davy Brocatus zullen er allen bij zijn!

De sterren zullen om 12u als eerste de schaatspiste in Winterland betreden en hun kunsten demonstreren aan het publiek. Vanaf 12u15 zullen de bezoekers kunnen genieten van exclusieve schaatssessies samen met negen van de elf sterren! Gekwetsten Anneleen Liégois en Greet Rouffaer kunnen uiteraard niet meeschaatsen, maar wilden er toch graag bij zijn! Voor wie de schaatsen liever niet zelf aantrekt is er uiteraard ook de gelegenheid om de sterren te ontmoeten tijdens de handtekeningsessie in restaurant Buffalo tot 14u30.

Kerst- en winterland in Bellewaerde Park

Winter in Bellewaerde Park betekent in de eerste plaats sfeer en gezelligheid, met attracties, animatie en feeërieke winter- en kerstdecoratie. Het park is verdeeld in 2 grote themazones. In "kerstland" krijg je het lekker warm van de gezelligheid en de feeërieke rood-groene decoratie en het winterland staat garant voor prachtig wit besneeuwde landschappen en decors!

Twinkelende lichtjes, tientallen indoor en outdoor attracties, dwarrelende sneeuw en extra animatie zijn de ingrediënten van dit hartverwarmende winterpretpark! Naast de gekende attracties zoals o.m. El Volador, de Boomerang, de Keverbaan en het KidsPark zijn er ook extra winterattracties zoals een gratis schaatspiste, een kerstcircus, het Huis van de Kerstman, een spiegelpaleis, een ijsklimmuur, enz.

Speciale wintertarieven en nieuwe website

Voor de kerst- en winteropening hanteert Bellewaerde Park bijzonder voordelige tarieven! Tickets voor Winter Bellewaerde Park kosten 19 euro voor volwassenen (in het zomerseizoen 26 euro) en 15 euro voor kinderen (in het zomerseizoen 22.50 euro).

Wie lange wachtrijen wil vermijden kan online tickets bestellen en thuis afprinten tegen een voordeeltarief. Nog tot 8 december kost een ticket online in voorverkoop slechts 13 euro! Voor meer info surf naar de nieuwe website www.winterbellewaerdepark.be.

Plaats een reactie