Naar overzicht nieuws

Romantisch huwelijksaanzoek in Bellewaerde Park: Brecht en Steffi stappen in het (huwelijks)bootje!

Reageer
© Bellewaerde

Brecht Kerkhof uit Moorsele verraste zijn vriendin Steffi Van den Abbeele deze namiddag met een huwelijksaanzoek in een bootje van de Bengal Rapid River… Alvast een voorbode van het echte huwelijksbootje!

Brecht vroeg de medewerking aan Bellewaerde Park om zijn aanzoek in optimale omstandigheden te kunnen realiseren, en vanmiddag was het eindelijk zover. Zonder enig vermoeden stapte de 22-jarige Steffi met haar vriend Brecht (24 j.) in een bootje van de Bengal Rapid River.

Vooraf was afgesproken dat Brecht en zijn vriendin de rit op de wildwaterbaan in alle privacy mochten beleven en lieten de attractiebedieners, die op de hoogte waren van Brechts romantische plannen, het koppel te water in een bootje per twee! Met zijn ring op zak wachtte Brecht het ideale moment af en verraste zijn vriendin met zijn huwelijksaanzoek. Een beetje zenuwachtig wachtte hij op een volmondige "JA" van Steffi, met wie hij volgend jaar in het huwelijksbootje wil stappen. Het werd een emotioneel moment op de wilde golven van de Bengal Rapid River…

De leeuw van Bellewaerde Park stond het koppel op te wachten aan de uitgang van de attractie met de foto van hun memorabele rit: een leuk souvenir!! Bellewaerde Park wenst het jonge paar een mooie toekomst samen.

Plaats een reactie