Naar overzicht nieuws

Ontmoet Mermaid Celine in Bellewaerde Aquapark

1 reactieReageer
© Bellewaerde

Tijdens de maand maart hebben bezoekers de mogelijkheid om Mermaid Celine te ontmoeten in Bellewaerde Aquapark. Ze krijgen tevens de kans om deze unieke ontmoeting vast te leggen op foto. De zeemeermin zal elke woensdag, vrijdag en zaterdag volgens de openingsuren aanwezig zijn in het aquapark.

Unieke ontmoeting

Op woensdag, vrijdag en zaterdag zullen bezoekers Mermaid Celine kunnen bewonderen langs het parcours van de attractie Jungle Expedition. Ze zal er sierlijk zwemmen tussen de bezoekers, die rustig aan het dobberen zijn op deze traagstromende rivier doorheen het aquapark.

Daarnaast zullen bezoekers meermaals per dag deze prachtige zeemeermin van dichtbij kunnen ontmoeten en een leuke foto nemen.

Spetterende avonturen

Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark. Stap binnen in een oase van groen waar je niet één keer hoeft te bibberen, dankzij een constante temperatuur van 34°C. Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin.

Praktische informatie

Mermaid Celine is elke woensdag (14u-19u), vrijdag (16u-21.30u) en zaterdag (10u-19u) in de maand maart aanwezig in Bellewaerde Aquapark. Doorheen de dag kunnen bezoekers haar ontmoeten langs het parcours van de attractie Jungle Expedition en is het mogelijk om een foto te nemen.

Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen, ga naar aquapark.bellewaerde.be.

Plaats een reactie

1 reactie

Hussain

Halo Celine je zit met de zeemeermin staart zo mooi ik wil met de zeemeermin meedoen jij mooie zeemeermin