Naar overzicht nieuws

Ontmoet de Sint in Bellewaerde Aquapark

Reageer
© Bellewaerde

De Sint komt langs in Bellewaerde Aquapark op 29 & 30 november en 1, 4 & 6 december. Gezinnen kunnen genieten van een leuke meet & greet met de Sint en kindjes tot 12 jaar ontvangen nadien een heerlijk zakje snoep. Daarnaast beleven bezoekers er waterpret voor het ganse gezin dankzij de mix van glijbanen, speelzones en ontspanning en dit in een oase van groen en een constante temperatuur van 34°C.

Ontmoet de Sint

De Sint komt langs in Bellewaerde Aquapark op 29 & 30 november en 1, 4 & 6 december. Gezinnen kunnen tijdens hun bezoek aan het indoor waterpark de Sint en zijn Piet ontmoeten en een leuke foto nemen. Na een bezoek vol waterpret ontvangen kinderen tot 12 jaar een heerlijk zakje snoep.

Spetterende avonturen

Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark. Stap binnen in een oase van groen waar je niet één keer hoeft te bibberen, dankzij een constante temperatuur van 34°C. Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin.

Praktisch

Op 29 november en 6 december is Bellewaerde Aquapark geopend van 16u tot 22u met aanwezigheid van de Sint van 16u tot 20u. Op 30 november en 1 december is Bellewaerde Aquapark geopend van 10u tot 20u met aanwezigheid van de Sint van 14u tot 18u. Op 4 december is Bellewaerde Aquapark geopend van 14u tot 20u met aanwezigheid van de Sint van 14u tot 18u.

Plaats een reactie