Naar overzicht nieuws

Muziek, attracties en festivalsfeer: de zomer start al feestend in Bellewaerde

Reageer
© Bellewaerde

Op 30 juni organiseert Bellewaerde de tweede editie van het After School Festival, een muziekevenement voor jongeren in het park. Tijdens deze exclusieve avondopening staan er podia verspreid in het park met verschillende DJ-sets van onder andere Regi, Freaquency, Lester Williams en vele anderen. Jongeren kunnen de zomervakantie al feestend inzetten in Bellewaerde.

Exclusief feestje

De combinatie van de muziek, de attracties, de unieke decors en de feestende bezoekers maakt van het evenement een ervaring om nooit te vergeten. Tijdens de exclusieve avondopening ontdekken bezoekers van 18u tot 23u verschillende DJ-sets doorheen het park.

Bellewaerde werkt voor dit evenement samen met enkele partners. Zo zal DJ Mexim van Café 56 uit Kortrijk sfeer brengen in de Coyoté Saloon 56 in de far west zone van het park.

Op de Top Radio Mexican Mainstage zorgen DJ's Regi, Laurent Wéry, Neon en X-TOF voor een heuse festivalsfeer op het Mexicoplein, met de attracties Huracan en El Volador op de achtergrond.

In de canada zone van het park zullen Freaquency, Lester Williams en dj Tibo het beste van zichzelf geven aan de Niagara Beach Club.

Beperkt aantal plaatsen

Om iedereen de unieke beleving van het After School Festival te laten ervaren, zijn de plaatsen beperkt. Snel beslissen is de boodschap, want op = op.

Er zijn verschillende ticketformules:

  • Festival ticket: 25 euro (geldig van 18u tot 23u tijdens het After School Festival)
  • Combi ticket: 50 euro (geldig van 10u tot 23u tijdens de normale parkopening overdag en het After School Festival)

Tickets voor dit evenement zijn enkel online te verkrijgen op www.afterschoolfestival.be.

Abonnementshouders die het After School Festival willen bijwonen, kunnen zich gratis registeren op www.afterschoolfestival.be. Deze registratie is verplicht om het evenement te kunnen bijwonen.

Plaats een reactie