Naar overzicht nieuws

Jobswitch Day in Bellewaerde Park

Reageer
HR Manager Sharon Vanacker als attractiebediener in Bellewaerde Park.
Sharon Vanacker (HR Manager) ging voor het eerst als attractiebediener aan de slag bij Wakala.
© Bellewaerde

Op vrijdag 9 juni worden de rollen omgekeerd in Bellewaerde Park. Een 15-tal vaste medewerkers van het park krijgen voor één dag een nieuwe taak toegewezen. Zo zal onder andere parkdirecteur Stefaan Lemey de nieuwe attracties Hampi en Psssht Station bedienen, webmaster Sam Clauw het team dierenverzorgers versterken en operations directrice Charlotte Looten de handen uit de mouwen steken bij de mecaniciens.

Jobswitch Day

Op regelmatige basis wordt een Jobswitch Day georganiseerd in Bellewaerde. Nieuwe werknemers krijgen hierdoor de kans om in contact te komen met de bezoekers en meer voeling te krijgen met de dagelijkse werking van het park. Een boeiende en leerrijke ervaring voor alle deelnemende collega’s, aldus Sharon Vanacker (HR Manager) die voor het eerst als attractiebediener aan de slag ging bij Wakala. Het is een verrijkende ervaring om de functie uit te oefenen waarvoor ik dagelijks mensen aanneem. Ik krijg zo een beter beeld van de job op zich.

Ook parkdirecteur Stefaan Lemey is attractiebediener voor één dag en start bij de nieuwe attracties Hampi en Psssht Station. We hebben dit jaar 16 miljoen euro geïnvesteerd in het park om onze bezoekers 6 nieuwigheden te laten beleven. Voor mij is het dan ook zeer belangrijk en interessant om rechtstreeks feedback van de bezoekers over de nieuwe attracties te ontvangen. En nog een iets: respect voor de attractiebedieners! aldus Stefaan. Verder versterkt webmaster Sam Clauw ook de dierenverzorgers.

Ook operations directrice Charlotte Looten steekt de handen uit de mouwen bij het team van mecaniciens: als operations directrice is het fijn om ook eens de technische kant van de attracties te leren kennen en zo bewuster te zijn van de veiligheidsrisico’s. Daarnaast werd er ook versterking voorzien bij de kassa’s, de onderhoudsploeg, de groendienst en de parking.

Collega’s gezocht

De Jobswitch Day is slechts één van de vele activiteiten die worden georganiseerd voor de medewerkers van Bellewaerde. Wie interesse heeft in een van de openstaande vacatures kan online solliciteren via www.jobsbellewaerde.be. Je komt terecht in een hecht team waar teamspirit, service en vooral fun centraal staan.

Parkdirecteur Stefaan Lemey als attractiebediener in Bellewaerde Park.
Webmaster Sam Clauw als dierenverzorger in Bellewaerde Park.
Operations directrice Charlotte Looten als mecanicien in Bellewaerde Park.

Plaats een reactie