Naar overzicht nieuws

Exclusieve avondopening Bellewaerde KNT - Halloween Night op vrijdag 27 oktober

Reageer
© Bellewaerde

Op vrijdag 27 oktober opent Bellewaerde de deuren van 18 uur tot 23 uur voor de exclusieve avondopening Halloween Night. Tijdens deze unieke nocturne, gaat het er extra angstaanjagend aan toe met meer dan 50 figuranten, 4 haunted houses en 2 scare zones. Daarnaast zijn er 2 podia waarop DJ's het beste van zichzelf geven.

BellewaerdeKNT

Bellewaerde KNT (Kinderen Niet Toegelaten) staat garant voor een onvergetelijke avond voor jongeren en volwassenen. Tijdens Halloween Night gaat het er extra heavy aan toe in het park. Meer dan 50 figuranten jagen de bezoekers de stuipen op het lijf. De 4 haunted houses en 2 speciaal toegevoegde Scare Zones zorgen voor de meest angstaanjagende momenten.

DJ-sets

Tijdens Halloween Night, genieten bezoekers van DJ-sets met special effects van DIMARO, Maestro, Lennert Wolfs & X-TOF op 2 podia verspreid in het park.

Praktisch

Bellewaerde KNT - Halloween Night gaat door op vrijdag 27 oktober van 18u tot 23u.

Tickets zijn enkel online te verkrijgen op www.halloweennight.be. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Season Pass-houders dienen zich vooraf online te registreren.

Dit evenement is afgeraden onder 16 jaar.

Plaats een reactie