Naar overzicht nieuws

Bye bye halloween rats... Here comes the winter

Reageer
© Bellewaerde

Vanavond valt het doek over Halloween Rat Attack en sluit Bellewaerde Park zijn 55e seizoen met succes af. Tijd voor een winterslaap is er echter niet, want vanaf 5 december opent Bellewaerde Park de deuren opnieuw voor de 5e winteropening op rij!

Halloween Rat Attack is voltreffer!

Ondanks het regenweer tijdens de herfstvakantie kwamen heel wat bezoekers naar Bellewaerde Park om mee te griezelen met Halloween Rat Attack. Het nieuwe concept met Koning Rat als spilfiguur, werd bijzonder goed gesmaakt door jong en oud. Dé Halloween Nocturne bij uitstek was 31 oktober, met een record aantal bezoekers: meer dan 17.000. Dit was meteen de beste dag van het seizoen. De hele Halloween periode is goed voor ongeveer 10% van de bezoeken op jaarbasis.

Winter Bellewaerde Park voor slechts €15

Voor Bellewaerde Park is het jaar echter nog niet voorbij! De volgende  winteropening start al op 5 december. Elk weekend van december en tijdens de kerstvakantie kan je genieten van de gezellige kerst- en wintersfeer in het park en kost een ticket slechts €15!

Ontdek Kerst- en Winterland met meer dan 20 in- en outdoor attracties, een nieuwe show "Winter Illusions", Christmas Madhouse, een schaatspiste en sfeervolle decoratie en animatie. Bovendien zijn er ook 5 nocturnes mét vuurwerk!

Voor tickets en info: www.winterbellewaerdepark.be.

Plaats een reactie