Naar overzicht nieuws

Bellewaerde zet onderhoudsmedewerkers in de bloemetjes voor ‘Dag van de Schoonmaak’

2 reactiesReageer
De onderhoudsmedewerkers van Bellewaerde met een leuk cadeaupakket.
De onderhoudsmedewerkers kregen een leuk cadeaupakket.
© Bellewaerde

Op vrijdag 18 juni wordt in België de ‘Dag van de Schoonmaak’ gevierd. Op deze dag wordt meer aandacht gevraagd voor het schoonmaakpersoneel. Daarom ontvangen de onderhoudsmedewerkers van Bellewaerde vandaag extra hulp van vaste medewerkers, waaronder parkdirecteur Stefaan Lemey. Naast veiligheid, is ook hygiëne een belangrijk aspect van de service en kwaliteitsbeleving in Bellewaerde Park en Bellewaerde Aquapark.

‘Dag van de Schoonmaak’ in Bellewaerde

In totaal zijn er 18 onderhoudsmedewerkers aan de slag om de parken, voor én achter de schermen, netjes te houden. Zij kregen vandaag, ter ere van ‘Dag van de Schoonmaak’, een leuk cadeaupakket als bedanking voor hun dagelijkse inzet.

Daarnaast kregen ze ook de hulp van vijf vaste medewerkers. Zo ging Stefaan Lemey (algemeen directeur) aan de slag bij de schoonmaakploeg en heeft hij de toiletten gepoetst. Filip Van Dorpe (Marketing & Sales Directeur) heeft de papierrapers in het park een handje geholpen om de wandelpaden proper te houden. Dieter De Byser (hoofdboekhouder) ruilde de computer in voor een strijkplank en strijkijzer op de kledij-afdeling. Cindy Fernandez (sales assistant) en Roberto Platteau (technisch aankoper) gingen beiden aan de slag bij het onderhoudsteam, in Bellewaerde Aquapark en in Bellewaerde Park.

Naast veiligheid, is ook hygiëne een belangrijk aspect van de service en kwaliteitsbeleving in Bellewaerde Park en Bellewaerde Aquapark. De netheid in de parken is reeds jaar en dag één van de sterktes van Bellewaerde. De job van onze onderhoudsmedewerkers is hierin essentieel en verdient daarom respect en erkenning. Hierdoor leek het ons een leuk idee om hen voor één dag in de schijnwerpers te plaatsen, aldus Annelies Dejaegher, HR Manager van Bellewaerde.

Collega’s gezocht

Momenteel zijn er 18 onderhoudsmedewerkers aan de slag in Bellewaerde, maar de parken zoeken nog collega’s om het team te versterken. Wie zelf een oog heeft voor netheid en hygiëne en wilt werken in de unieke omgeving van Bellewaerde Park of Bellewaerde Aquapark, kan solliciteren via bellewaerde.be/jobs.

Stefaan Lemey, algemeen directeur van Bellewaerde, poetst de toiletten.
Filip Van Dorpe, marketing & sales directeur van Bellewaerde, leegt de vuilbakken.
Roberto Platteau, technisch aankoper van Bellewaerde, rijdt rond met de tractor.
Cindy Fernandez, sales assistant van Bellewaerde, poetst de vloer.
Dieter De Byser, hoofdboekhouder van Bellewaerde, strijkt.

Plaats een reactie

2 reacties

Kathleen

Super mooimakers, top collega's, Merci.

Bellewaerde Fun

Avatar Bellewaerde Fun

Topteam!

Boulez

Is al jaren het properste park. Proficiat aan de medewerkers.

Bellewaerde Fun

Avatar Bellewaerde Fun

Wat je zegt: de parken zien er elke dag piekfijn uit!