Naar overzicht nieuws

Bellewaerde wint opnieuw award voor park met beste personeel

Reageer
© Bellewaerde

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards voor de derde maal op rij de award gewonnen voor het "Park met het Beste Personeel". Ook de award "Beste Beleving in de Zoo" gaat opnieuw naar familieattractie Jungle Mission.

De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de Belgische en Nederlands pretparken. De awards worden uitgereikt op basis van online stemmen en een fan- en parkjury. "Maar liefst 35.000 mensen brachten hun stem uit voor deze nieuwe editie," volgens Patrick Joossens, oprichter Diamond ThemePark Awards.

Park met Beste Personeel

Voor de derde maal op rij wint Bellewaerde de award voor park met het beste personeel.

‘Wij zijn heel fier dat we deze award voor de derde maal in ontvangst mogen nemen. Het is een grote erkenning voor de dagelijkse inzet van onze gemotiveerde medewerkers om onze bezoekers een dag vol plezier en avontuur te bezorgen. Er zijn nog parken met attracties en/of dieren, maar het zijn onze mensen die het verschil maken’, aldus Stefaan Lemey, parkdirecteur.

Beste Beleving in de Zoo

De familieattractie Jungle Mission wint opnieuw de prijs van "Beste Beleving in de Zoo".

In de waterattractie Jungle Mission worden bezoekers meegenomen naar de Jungle tijdens een spannende boottocht. Bellewaerde combineert in deze attractie zijn unieke mix van attracties, dieren en natuur.

Plaats een reactie