Naar overzicht nieuws

Bellewaerde voor tweede maal op rij park met beste service

Reageer
© Bellewaerde

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards maar liefst drie awards in de wacht gesleept. Het park wint de prijs voor 'Beste Dienstverlening in België', 'Beste Beleving in de Zoo' met de attractie Jungle Mission en 'Leukste Geboorte' met de unieke geboorte van de Amoerluipaardwelpen.

De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de Belgische & Nederlandse pretparken. De awards worden uitgereikt op basis van onlinestemmen en een vakjury. Zo'n 47.000 mensen brachten hun stem uit voor de zevende editie van de awarduitreiking. De vakjury is samengesteld uit pretparkfans uit België en Nederland die minstens 20 parken per jaar bezoeken en dus echte pretparkspecialisten zijn.

Beste dienstverlening

Bellewaerde sleept voor de tweede maal op rij de award voor beste service in de wacht. Dit is een dubbele bevestiging en grote erkenning voor de dagelijkse inzet van de enthousiaste parkmedewerkers.

Onze bezoekers onvergetelijke momenten te laten beleven is voor Bellewaerde een topprioriteit. Een warm onthaal alsook een professionele en vriendelijke dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook heel fier dat wij deze prijs voor de tweede maal in ontvangst mogen nemen, aldus Stefaan Lemey, parkdirecteur.

De vele personeelsleden in het park zetten hun beste beentje voor om de bezoekers het naar hun wens te maken. Denk maar aan Koning Leeuw die menig kinderhartje sneller doet slaan en de talrijke parkmedewerkers die de mensen vriendelijk begroeten met hier en daar een wel gesmaakt vleugje humor. Het Ieperse park werd dan ook gekroond voor Park met de Beste Dienstverlening in België, volgens Patrick Joossens, oprichter Diamond ThemePark Awards.

Beste beleving in de zoo

De attractie Jungle Mission wint eveneens de prijs van 'Beste Beleving in de Zoo'. Jungle Mission is een waterattractie die de hele familie meeneemt op een spannende expeditie naar het hartje van de Jungle. Bellewaerde combineert in deze attractie zijn unieke mix van attracties, dieren en natuur. Een zeer gesmaakte formule bij de vele bezoekers voor deze typische Bellewaerde-attractie.

Leukste geboorte

De unieke geboorte van de Amoerluipaardwelpen Esra en Zyra op 21 mei 2016 is door de vakjury verkozen tot 'Leukste Geboorte'. De met uitsterven bedreigde Amoerluipaarden zijn sinds 2014 aanwezig in het park in het kader van een internationaal kweekprogramma dat meteen succesvol bleek na twee jaar. Het toekennen van deze award voor 'Leukste Geboorte' is een extra stimulans voor de dierenverzorgers en het park om zich verder in te zetten voor de conservatie van deze bijzondere diersoort.

Plaats een reactie