Naar overzicht nieuws

Bellewaerde maakt zich klaar voor een exclusief feestje

Reageer
© Bellewaerde

Bellewaerde maakt zich klaar voor een exclusief feestje in het park. Op 30 juni 2016 organiseert het park het After School Festival, een gloednieuw muziekevenement voor jongeren en iedereen die zich jong voelt. Tijdens deze exclusieve avondopening staan er over het volledige park podia met verschillende dj-sets van lokale helden en klinkende DJ namen. Zo kan de start van de zomervakantie al feestend worden ingezet in Bellewaerde.

Exclusief feestje

Bellewaerde maakt zich klaar voor een exclusief feestje in het park. De combinatie van de muziek, de attracties, de unieke decors en de feestende bezoekers maakt van het evenement een ervaring om nooit te vergeten.

Lokale helden en klinkende DJ namen

Tijdens het After School Festival kunnen bezoekers genieten van verschillende muziekstijlen op podia verdeeld over het park. Zo zal er in het waterbassin van de attractie Niagara een podium gebouwd worden, waarop DJ Wout, Jan Vervloet en DJ Jellousy hun set draaien terwijl de attractie in werking is.

Aan de ingang van het park kunnen bezoekers kennismaken met de 'Local heroes', DJ's van in de regio die via een dj-contest online werden geselecteerd door het publiek zelf. DJ Tibo Bouckaert (uit Zonnebeke) bijt de spits af, waarna DJ K-Beatz (uit Sint-Blasius-Boekel) het feestje verder zet. DJ Andy Cley (uit Knokke), DJ Anonymize (uit Kortemark) en DJ Lennert V (uit Ieper) vervolledigen het programma van dit podium.

Bellewaerde werkt voor dit evenement samen met enkele lokale organisaties en partners. Babafest uit Ieper neemt de Animals Stage voor hun rekening met een indrukwekkende hardstyle line-up met o.a. iTraxx vs Pedro, Bestien, Outlander, The Crunchers en Lowriderz.

DJ Mexim van Café 56 uit Kortrijk brengt sfeer en ambiance in de Coyoté Saloon 56 in de far west zone van het park.

Op de Top Radio Mexican Mainstage zorgen DJ's Hide 'n Seek, Laurent Wery, Neon en X-Tof van TOP Radio voor een heuse festivalsfeer in een unieke setting.

Beperkt aantal plaatsen

Om iedereen de unieke beleving van het After School Festival te laten ervaren, zijn de plaatsen beperkt. Snel beslissen is de boodschap, want op = op.

Er zijn verschillende ticketformules:

  • Festival ticket: 25 euro (geldig van 18u tot 23u tijdens het After School Festival)
  • Combi ticket: 55 euro (geldig van 10u tot 23u tijdens de normale parkopening overdag en het After School Festival)

Tickets voor dit evenement zijn enkel online te verkrijgen op www.afterschoolfestival.be

Abonnementshouders die het After School Festival willen bijwonen, kunnen zich gratis registeren op www.afterschoolfestival.be. Deze registratie is verplicht om het evenement te kunnen bijwonen.

Plaats een reactie