Naar overzicht nieuws

Bellewaerde is het park met de beste dienstverlening in België

Reageer
© Bellewaerde

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de award gewonnen voor het "park met de beste dienstverlening in België". Ook de grootste fan van Bellewaerde valt in de prijzen. Wereldrecordhouder piratenbootzitten, Sam Clauw, wint de award voor "Leukste actie van een fansite".

Beste dienstverlening

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de award gewonnen voor het "park met de beste dienstverlening in België". De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de Belgische & Nederlandse pretparken. De awards worden uitgereikt op basis van onlinestemmen en een vakjury. Zo'n 45.000 mensen bracht hun stem uit. De vakjury is samengesteld uit pretparkfans uit België en Nederland die minstens 20 parken per jaar bezoeken en dus echte pretparkspecialisten zijn.

Voor Bellewaerde is het winnen van deze prijs een erkenning voor de dagelijkse inspanningen om de bezoekers van het park authentieke en onvergetelijke momenten te laten beleven. Een warm onthaal alsook een professionele en vriendelijke dienstverlening zijn naast veiligheid voor Bellewaerde topprioriteit. Onze attracties en dieren geven welliswaar fysieke vorm aan ons themapark, doch zonder onze gemotiveerde medewerkers zouden wij onze bezoekers nooit een unieke beleving kunnen bezorgen. Het is dan ook een grote erkenning voor hun inzet dat we deze award in ontvangst mogen nemen !, aldus Stefaan Lemey, Algemeen directeur van Bellewaerde.

Leukste actie van een fansite

Een jaar geleden kondigden Sam Clauw en Bellewaerde de start van een wereldrecordpoging aan. Wat niemand voor mogelijk hield, werd door Sam Clauw met onvoorstelbaar gemak gepresteerd, 52 uur piratenbootzitten voor het goede doel. Bellewaerde is dan ook bijzonder fier dat deze actie verkozen is als "Leukste actie van een fansite".

Plaats een reactie