Naar overzicht nieuws

Winter Bellewaerde Park verwacht massale opkomst tijdens kerstvakantie

Reageer

Sinds zaterdag 8 december is Bellewaerde Park geopend voor de derde winteropening. De eerste twee weekends waren al veelbelovend en met de kerstvakantie voor de deur wordt uiteraard nog het grootste deel van de bezoekers verwacht! Op basis van de succesvolle voorverkoop kan nu reeds een verdubbeling van het aantal bezoekers t.o.v. vorig jaar voorspeld worden.

De gezelligste periode van het jaar komt er weer aan! Tijdens de kerstvakantie staan familie en vrienden centraal: we versieren de kerstboom samen met de kinderen, sturen onze eindejaarswensen naar vrienden en kennissen, gaan kerstshoppen met z'n allen en maken graag tijd voor een leuke uitstap met het hele gezin. Een bezoekje aan Winter Bellewaerde Park mag dan uiteraard niet ontbreken!

Kerst en winter in Bellewaerde Park

De lichtjes fonkelen in Kerstland en in Winterland wordt vandaag nog een extra laagje sneeuw gespoten, om jong en oud te verwelkomen in een gezellig en feeëriek kerst- en winterdecor! Tientallen indoor en outdoor attracties, meer dan 1000 verlichte kerstbomen, dwarrelende sneeuw en extra animatie zijn de ingrediënten van dit hartverwarmende winterpretpark!

Naast de gekende attracties zoals o.m. El Volador, de Boomerang, de Flying Carrousel en het KidsPark zijn er ook extra winterattracties zoals een gratis schaatspiste, een kerstcircus van R.M. Malter, het Huis van de Kerstman, een spiegelpaleis, enz. Bovendien zijn heel wat bestaande attracties speciaal gedecoreerd voor de kerst- en winterperiode. Zo worden de Dansende Ballonnen omgedoopt tot Zwevende Kerstballen of heet de Keverbaan voortaan Snow Express.

Dag van het kind: 22 december 2007

Naar aanleiding van de "Dag van de rechten van het kind" op 20 november deed Bellewaerde Park een oproep via pers en website. Eén van de rechten van het kind stelt namelijk dat elk kind recht heeft op spel en vrije tijd (art. 31), en het park wou daar graag op inspelen door alle kinderen, die een leuke wintertekening hebben opgestuurd gratis uit te nodigen op 22 december. De ruim 600 inzendingen zullen die dag bovendien opgehangen worden in restaurant Carrousel.

Nocturnes: 28 en 29 december 2007 (tot 21u)

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december kan je het oude jaar alvast feestelijk afsluiten tijdens de winternocturnes. Bellewaerde Park blijft op beide dagen speciaal langer open tot 21u. 's Avonds wordt het nóg gezelliger door de decoratieve sfeerverlichting en je kan er zelfs eventjes vóór eindejaar al een spetterend muzikaal vuurwerk bewonderen!

Winterpret in Bellewaerde Park (van 11u tot 18u). Tijdens het kerstweekend van 22-23 december en elke dag van 26 tot 30 december '07 & van 2 tot 6 januari '08. Winternocturnes op 28 & 29 december '07 tot 21u. Voor meer info surf naar de nieuwe website www.winterbellewaerdepark.be.

Plaats een reactie