Naar overzicht nieuws

Vanaf morgen onvervalste sneeuwpret in Bellewaerde Park

Reageer
© Bellewaerde

Morgen, 6 december, is het feest voor alle kinderen! Niet alleen omdat er weer massa's speelgoed uitgedeeld zal worden door de Sint en zijn pieten, maar ook omdat Winter Bellewaerde Park zijn deuren opent!

In Bellewaerde Park zijn de kinderen koning, en dat is tijdens de winter meer dan ooit het geval! De laatste weken is iedereen met man en macht in de weer geweest om het park om te toveren in een kleurrijk Kerstland enerzijds en een gezellig Winterland anderzijds. Prachtige decoratie, honderden versierde kerstbomen, dwarrelende sneeuwvlokken en twinkelende lichtjes zorgen ervoor dat je Bellewaerde Park tijdens de winter op zijn feëriekst kan ontdekken.

Atracties in Winter Bellewaerde Park

Attracties als de Keverbaan (Snow Express), de Dansende Ballonnen (Zwevende Kerstballen) en de Oldtimers (Iglodorp) krijgen een speciaal winters kleedje én zelfs een nieuwe naam aangemeten. Je kan natuurlijk ook de wereld op z'n kop zetten in de Boomerang, vrolijk tuimelen en ronddraaien in El Volador, de 4D film Santa's Polar Blast bekijken of de kinderen laten ravotten in het KidsPark. Maar bovenop de 20 bekende attracties zijn er ook een pak extra's voorzien!

In Kerstland kan je de nieuwe kerstglijbaan met rubberen banden uittesten en ga je op pad in het grote spiegellabyrinth. In de kinderzone kan je een bezoekje brengen aan het huis van de Kerstman, waar er voor alle kindjes een cadeautje klaar ligt. Voor jong en oud is er een spectaculaire Rose-Marie Malter circusshow, en ook ijspret mag zeker niet ontbreken! Daarom werd er een grote openlucht schaatspiste geïnstalleerd, centraal in Winterland.

Bezoek winter Bellewaerde Park en win je auto!

Niet alleen de kinderen, ook de ouders zullen genieten van een bezoekje aan winter Bellewaerde Park. Bovendien maken alle (volwassen) bezoekers kans om een fonkelnieuwe auto te winnen. In samenwerking met Radio Conctact uit Frankrijk wordt er in Bellewaerde Park een Ford Fiesta weggegeven. In de koffer van de auto zitten 16 verschillende objecten, en elke dag zal een nieuw item prijsgegeven worden. Wie kan raden hoeveel de auto weegt, met de 16 voorwerpen in de koffer, wint de auto: een prachtig eindejaarscadeau! Meespelen kan tot 29 december en de winnaar wordt bekendgemaakt op Oudejaar!

Winternocturnes: van 26 tot 30 december 2008

Tussen kerst en nieuw kan je genieten van een extra lange familie-uitstap. Tijdens de winternocturnes blijft Bellewaerde Park langer open en kan je genieten van een spetterende lasershow om 20u.

Praktische info: website en tarieven

Voor de kerst- en winteropening hanteert Bellewaerde Park bijzonder voordelige tarieven! Tickets voor Winter Bellewaerde Park kosten 19 euro voor volwassenen (in het zomerseizoen 27 euro) en 15 euro voor kinderen (in het zomerseizoen 23 euro). Wie lange wachtrijen wil vermijden kan online tickets bestellen en thuis afprinten tegen een voordeeltarief. Voor meer info, surf naar www.winterbellewaerdepark.be.

Plaats een reactie