Naar overzicht nieuws

Tweede seizoen van De Wereld van Bellewaerde op VIER

Reageer
© Bellewaerde

Tweede seizoen

Vanaf vrijdag 5 juni kan televisiekijkend Vlaanderen terug een blik werpen achter de schermen van Bellewaerde. Dagelijks zetten verschillende afdelingen hun beste beentje voor om het themapark tiptop in orde te hebben en de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het Bellewaerde team is zeer opgetogen over het tweede seizoen van De Wereld van Bellewaerde. Het programma geeft aan de kijkers een unieke kans om het reilen en zeilen achter de schermen van ons themapark te tonen, aldus Stefaan Lemey, algemeen directeur.

Aflevering 1

In de eerste aflevering wordt Carl, die al voor het zesde jaar op rij de shows in Bellewaerde presenteert, gevolgd. Hij heeft veel werk, want de show is helemaal vernieuwd. Een nieuwe overdekte tribune, een nieuw decor, nieuwe effecten en nieuwe stunts. Vandaag ontmoet Carl de nieuwe stuntmannen waar hij zes maanden mee zal samenwerken. Ook hoofdelectricien Koen heeft z'n handen vol, want vandaag komt veiligheidsinspecteur Rik op controlebezoek. Zonder de goedkeuring van Rik mag Koen straks geen attractie openen voor het grote publiek.

Praktisch

De Wereld van Bellewaerde is vanaf 5 juni elke vrijdag, om 19.50 uur, te zien op VIER.

Info over het park en de openingsuren: www.bellewaerde.be.

Plaats een reactie