Naar overzicht nieuws

Successeizoen voor Bellewaerde Park

Reageer

Bellewaerde Park heeft zondag zijn 53e seizoen succesvol afgesloten. Met een stijging van bijna 2% in omzet én bezoekeraantal kan er tevreden teruggeblikt worden op het voorbije pretparkseizoen. Bovendien wordt de 3e winteropening nu al volop voorbereid!

Seizoen 2007: +2%

In de lente nam Bellewaerde Park een zeer goede start: de nieuwe 4D film "Fly me to the moon", maar ook het mooie weer in april waren bijzonder gunstig om het seizoen aan te vangen met de start van de paasvakantie.

De laatste jaren is het zomerzonnetje ons echter minder gunstig gezind en ook dit jaar was dat niet anders. De zomerse nocturnes in augustus en de mooie weekends in september hebben echter veel goedgemaakt en ook de  bijzonder succesvolle Halloween periode hebben ervoor gezorgd dat de balans positief is! De dieren waren dit jaar dé grote vedetten en ook de evenementen blijven goed scoren!

Dierenplezier in Bellewaerde Park

Nieuwe dieren én geboortes zorgden voor een groei in de dierenfamilie van  het park! Sinds begin april kan je de doodshoofdaapjes van dichtbij bewonderen op het nieuwe apeneiland. Je kan er tussen de dieren wandelen, die heel sociaal zijn en zelfs op je schouder springen om kennis te maken.

Eind augustus verwelkomden de dierenverzorgers nog een ander soort apen, nl lemuren of maki's. En last but not least was er de blijde gebeurtenis bij de leeuwen, waar de familie is uitgebreid met 4 speelse welpjes!

Halloween: een ware publiekstrekker

De Halloween hype gaat gewoon verder! De succesvolle Halloweentrend was ook dit jaar niet te stoppen. Het record bezoekersaantal van vorig jaar werd geëvenaard met ruim 80.000 bezoeken tijdens deze griezelige najaarsperiode.

En het houdt niet op: Winter Bellewaerde Park

En er is nog meer goed nieuws! Voor de 3de editie van Winter Bellewaerde Park worden extra weekends toegevoegd voor nog meer winterpret! Het park zal dit jaar niet alleen open zijn tijdens de kerstvakantie: je kan al vanaf 8 december de gezellige kerst- en wintersfeer komen opsnuiven!

Het park wordt verdeeld in 2 grote themazones. In "kerstland" wordt je ondergedompeld in een rood-groene gloed en het winterland staat garant voor prachtig wit besneeuwde landschappen en decors! Er zijn 20 attracties geopend en bovendien zijn er nog extra winterattracties en animaties zoals een gratis ijspiste en een kerstcircus. Op de nieuwe website www.winterbellewaerdepark.be vind je alle info en kan je nu al tickets bestellen tegen een voordelig tarief!

Plaats een reactie