Naar overzicht nieuws

Pyjamadag in Bellewaerde Park

Reageer
© Bellewaerde

Op zaterdag 31 maart 2012 ontwaakt Bellewaerde Park uit zijn winterslaap, klaar voor een nieuw pretparkseizoen. Het park nodigt iedereen uit om die dag in pyjama naar het park te komen. Iedereen die zich inschrijft op de website en in pyjama naar het park komt om 9u geniet van halve prijs!

Pyjamadag

Om 9u wordt iedereen in pyjama verwacht aan de kassa's van Bellewaerde Park. Een half uurtje later rinkelt de wekker en gaan de poorten open. Koning Leeuw, die wakker wordt in zijn kingsize bed is tegen die tijd helemaal klaar voor zijn dagelijks ochtendritueel. Bellewaerde Park wil zoveel mogelijk mensen samenbrengen in pyjama voor een unieke groepsfoto en een sessie ochtendgymnastiek. Vanaf 10u kan iedereen het park vrij bezoeken.

Halve prijs voor iedereen in pyjama

Wie zich inschrijft op www.bellewaerdepark.be én in pyjama naar het park komt op 31 maart om 9u zal kunnen genieten van een korting van 50% op het volwassenentarief. De pyjama mag uiteraard boven "normale" kledij gedragen worden, gezien we niet kunnen voorspellen wat de weergoden die dag voor ons in petto zullen hebben.

Optredens van Scala & Laura Lynn

Maar er is meer… in de namiddag komen ook enkele muzikale gasten langs. Op het Mexicoplein staan er enkele showcases op het programma van onder meer de meisjes van Scala, onder leiding van de broers Kolacny. Ook schlagerkoningin Laura Lynn, die pas haar zwangerschap aankondigde, zal van de partij zijn.

Plaats een reactie