Naar overzicht nieuws

Première Turtle Vision ‘4D’ in Bellewaerde Park

Reageer
© Bellewaerde

Vandaag is het nieuwe pretparkseizoen gestart! Bellewaerde Park stelde vanmorgen zijn gloednieuwe 4D sensatie Turtle Vision voor aan pers, B.V.'s én publiek!

Officiële opening

Vanmorgen werd de nieuwe 4D sensatie Turtle Vision officieel geopend met toeters en bellen! Speciaal voor Bellewaerde Park leenden een tiental bekende Vlamingen hun stem aan de personages van de film. De acteurs van de stemmencast waren dan ook dé sterren van de openingsceremonie.

Stany Crets, Peter Van den Begin, Lucas Van den Eynde, Hilde Vanhulle, Karen De Visscher, Priske Dehandschutter en stemregisseur Luc Vandeput waren van de partij om het startschot te geven en Turtle Vision in première mee te maken. Ook tientallen andere B.V.'s volgden het spekakel samen met hun gezin (Katja Retsin, Gilles De Bilde, Stephanie en Junior Planckaert, Eveline Hoste, Wendy Van Wanten, Sophie Dewaele, e.a.)

Turtle Vision "the making of"

Na de voorstelling van de 4D film kregen de genodigden een filmpje te zien met beelden van de stemopnames van Turtle Vision en interviews met de stemmencast. Zo voelt Stany Crets zich al helemaal schildpad en is Peter Van den Begin enthousiast om de rol van brutale schildpad toe te voegen op zijn c.v. De beelden van Lucas Van den Eynde, die de stem van Octopus Slim inspreekt zijn bovendien hilarisch grappig.

Turtle Vision is de nieuwe 4D animatiefilm van Belgische regisseur Ben Stassen. Stassen is de stichter van Nwave Pictures (Brussel/Los Angeles), dat wereldleider is op vlak van 3D/4D Cinema producties & distributie.

Turtle Vision in 4D!

De animatiefilm Turtle Vision werd komt pas in de zomer van 2010 als langspeelfilm (getiteld "Sammy's avontuur, de geheime doorgang") in de bioscoop. Voor Bellewaerde Park is het dus een absolute première!

Turtle Vision neemt je mee op avontuur met schildpad Sammy en zijn vrienden uit de oceaan en geeft het publiek een ecologische boodschap mee. De film dompelt je onder in de onderwaterwereld langs de kleurrijke koralen, van de tropische gebieden tot de ijszeeën. Door de ogen van Sammy maak je kennis met de schoonheid van de oceaan, maar ook met de vele vijanden in én van de natuur.

De belevenis van de film wordt nog intenser dankzij de vierde dimensie met de dynamische cinemazetels en andere verrassingseffecten met water, trillingen, enz.

Praktische informatie

Bellewaerde Park is open elke dag in de paasvakantie, op weekdagen van 10u tot 17u en tijdens het weekend en op paasmaandag tot 18u. Tickets aan de beste voorwaarden koop je online vanaf 22 euro per persoon op www.bellewaerdepark.be.

Plaats een reactie