Naar overzicht nieuws

Nocturnes in Bellewaerde Park: Halloween Horror Nights op 27, 28 en 31 oktober

Reageer

Sinds 14 oktober hebben duivels, heksen en vampieren hun schuilplaats verlaten en post gevat in Bellewaerde Park voor de 7e editie van het Halloween evenement! Dit jaar kunnen de bezoekers extra genieten van de duistere Halloweensfeer tijdens de 3 nocturnes op zaterdag 27, zondag 28 en woendag 31 oktober.

Halloween - 6 walking characters

Het thema van Halloween is in Bellewaerde Park opgebouwd rond 6 lugubere personages, die elk hun eigen themazone krijgen in het park. Per zone is er minstens 1 speciale Halloweenattractie en vind je decors die aangepast zijn aan de typische kenmerken van elk personage. Vanaf dit jaar kunnen de bezoekers de 6 personages ontmoeten in hun respectievelijke zones. De vertolkers van de duivel, de heks, de vampier, het spookje, pietje-de-dood en de zombie dragen allen een prachtig theaterkostuum dat door gespecialiseerde kostuummakers werd ontworpen.

Extra nocturnes 31 oktober

De Halloween Horror Nights lokken elk jaar duizenden bezoekers! Vorig jaar kreeg Bellewaerde Park maar liefst 27.000 mensen over de vloer tijdens het nocturneweekend. Om de bezoekers nog meer te laten genieten van de mysterieuze avondsfeer van Halloween is het park ook dit jaar weer extra lang open met zelfs een nocturne op de halloweenavond bij uitstek, 31 oktober!

Elk jaar merken we dat meer en meer bezoekers verkleed naar het park komen en houden van de aparte nocturne ambiance! Als het donker wordt en de sfeerlichtjes branden wordt het allemaal nog een beetje griezeliger! Met een glaasje glühwein erbij krijg je het lekker warm vanbinnen en kan je volop genieten van het Halloween event!

Speciaal voor deze nocturnes worden ook exclusieve visual acts met straatartiesten en vuuranimatie voorzien. De nocturnes worden telkens afgesloten met een demonisch muzikaal vuurwerk om 22u!

Praktische info

Halloween in Bellewaerde Park: elke dag van 27 oktober tot en met 4 november. Nocturnes op 27, 28 en 31 oktober: de Halloween Horror Nights: van 10u tot 22u! Meer info op www.halloweenbellewaerdepark.be.

Plaats een reactie