Naar overzicht nieuws

Nocturnes doen Winter Bellewaerde Park vollopen

Reageer

Tijdens de nocturnes van afgelopen vrijdag en zaterdag mocht Bellewaerde Park 20.000 bezoekers verwelkomen. Hiermee bereikt het park bezoekersaantallen vergelijkbaar met de beste dagen tijdens de zomerperiode. En het feest gaat nog door, Winter Bellewaerde Park blijft nog open tot 6 januari!

Succesvolle winternocturnes

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december sloot Winter Bellewaerde Park het oude jaar alvast feestelijk af tijdens de winternocturnes. Het familiepark bleef op beide dagen speciaal langer open tot 21u. Maar liefst 20.000 bezoekers kwamen de sfeer opsnuiven en genieten van de decoratieve sfeerverlichting en het spetterend muzikaal vuurwerk boven de ijspiste.

Hoewel de definitieve resultaten pas op het einde van de winteropening worden bekend gemaakt, kan het Ieperse attractiepark nu al spreken over een zeer geslaagde periode.

Nog tot 6 januari 2008

De lichtjes fonkelen in Kerstland en het sneeuwt in Winterland, alles is klaar om jong en oud te verwelkomen in een gezellig en feeëriek kerst- en winterdecor! Tientallen indoor en outdoor attracties, meer dan 1000 verlichte kerstbomen, dwarrelende sneeuw en extra animatie zijn de ingrediënten van dit hartverwarmende winterpretpark!

Naast de gekende attracties zoals o.m. El Volador, de Boomerang, de Flying Carrousel en het KidsPark zijn er ook extra winterattracties zoals een gratis schaatspiste, een kerstcircus van R.M. Malter, het Huis van de Kerstman, een spiegelpaleis, enz.

Bovendien zijn heel wat bestaande attracties speciaal gedecoreerd voor de kerst- en winterperiode. Zo worden de Dansende Ballonnen omgedoopt tot Zwevende Kerstballen of heet de Keverbaan voortaan Snow Express.

Winter Bellewaerde Park nog open van 2 januari 2008 tot 6 januari 2008 van 11u tot 18u. Voor meer info surf naar de speciale website www.winterbellewaerdepark.be.

Plaats een reactie