Naar overzicht nieuws

Kerst en winter in Bellewaerde Park verlengd wegens succes!

Reageer
© Bellewaerde

De winter komt stilaan dichterbij en Bellewaerde Park is toe aan zijn derde winteropening. Voor deze editie werden extra weekends toegevoegd voor nog meer winterpret! Het park is dit jaar niet alleen open tijdens de kerstvakantie: je kan al vanaf 8 december de gezellige kerstsfeer komen opsnuiven in het Ieperse familiepark.

Kerst- en winterland

Winter in Bellewaerde Park betekent in de eerste plaats sfeer en gezelligheid, met attracties, animatie en feeërieke winter- en kerstdecoratie. Het park is verdeeld in 2 grote themazones. In "kerstland" krijg je het lekker warm van de gezelligheid en de feeërieke rood-groene decoratie en het winterland staat garant voor prachtig wit besneeuwde landschappen en decors!

Twinkelende lichtjes, tientallen indoor en outdoor attracties, dwarrelende sneeuw en extra animatie zijn de ingrediënten van dit hartverwarmende winterpretpark! Naast de gekende attracties zoals o.m. El Volador, de Boomerang, de Keverbaan en het KidsPark zijn er ook extra winterattracties zoals een gratis schaatspiste, een kerstcircus, het Huis van de Kerstman, een spiegelpaleis, een ijsklimmuur, enz.

Schaatspiste (gratis schaatsen)

Ook aan ijspret ontbreekt het zeker niet! Het Mexicoplein wordt volledig ingepalmd door een ijspiste, waar je op de tonen van de muziek je schaatskunsten kan vertonen! De piste biedt plaats aan 150 personen en er staan voor iedereen gratis schaatsen ter beschikking. Professionals of "Sterren op het ijs" mogen natuurlijk ook hun eigen schaatsen meebrengen!

Kerstcircus R.M. Malter (Nieuw!)

Deze winter slaat circus R.M. Malter zijn tenten op in Bellewaerde Park: een sfeervol spektakel voor de hele familie! Het hoge tempo, de opeenvolging van de nummers en de uitstraling en kunsten van de energieke artiesten staan garant voor een prachtige show van ruim 45 minuten.

Attracties in een winters kleedje

Ook heel wat bestaande attracties worden op gepaste wijze gedecoreerd voor de kerst- en winterperiode. Zo worden de Dansende Ballonnen omgedoopt tot Zwevende Kerstballen, de Keverbaan heet voortaan Snow Express, en een ritje in de gekende Oldtimers wordt een ijzige tocht door het Iglodorp.

Huis van de Kerstman

De Kerstman is uiteraard dé kindervriend bij uitstek en mag dan ook niet ontbreken in het KidsPark. Kinderen kunnen er terecht in het Huis van de Kerstman, waar de elfjes de kids zullen voorstellen aan de enige echte "Santa Claus", die voor elk kind een cadeautje in petto heeft.

4D cinema: Santa's Polar Blast

Santa's Polar Blast is het verhaal van een eenzame sneeuwman die in een avontuur terecht komt dat zich afspeelt in de wondere wereld van de kerstman en zijn elfjes. De unieke 4D film "Santa's Polar Blast" krijgt een 4de dimensie dankzij de stoelen die dynamisch meebewegen en de externe effecten zoals waterverstuiving en luchtstroming! Deze film wordt exclusief vertoond in de 4D cinema tijdens de winteropening!

Sterren op het ijs op 8 december 2007

Voor de feestelijke opening van winter Bellewaerde Park 2007 zullen de finalisten van Sterren op het ijs present zijn met een showcase op de schaatspiste in de Winterzone. Je kan niet alleen genieten van de kür van de sterren, maar ook zelf met hen schaatsen! Achteraf is er natuurlijk ook nog tijd voor een handtekensessie!

Nocturnes: 28 en 29 december 2007 (tot 21u)

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december kan je het oude jaar alvast feestelijk afsluiten tijdens de winternocturnes. Bellewaerde Park blijft op beide dagen speciaal langer open tot 21u. 's Avonds wordt het nog gezelliger door de decoratieve sfeerverlichting en je kan er zelfs eventjes vóór eindejaar al een spetterend muzikaal vuurwerk bewonderen!

Speciale wintertarieven en nieuwe website

Voor de kerst- en winteropening hanteert Bellewaerde Park bijzonder voordelige tarieven! Tickets voor Winter Bellewaerde Park kosten 19 euro voor volwassenen (in het zomerseizoen 26 euro) en 15 euro voor kinderen (in het zomerseizoen 22.50 euro).

Wie lange wachtrijen wil vermijden kan online tickets bestellen en thuis afprinten tegen een voordeeltarief. Nog tot 8 december kost een ticket online in voorverkoop slechts 13 euro! Voor meer info surf naar de nieuwe website www.winterbellewaerdepark.be.

Winterpret in Bellewaerde Park (van 11u tot 18u). Elk weekend vanaf 8 december '07. Tijdens de kerstvakantie: van 26 tot 30 december '07 & van 2 tot 6 januari '08. Winternocturnes op 28 & 29 december '07 tot 21u.

Plaats een reactie