Naar overzicht nieuws

Halloween in Bellewaerde Park

Reageer
© Bellewaerde

Halloween komt eraan, tijd om te griezelen in Bellewaerde Park! In de 4D cinema kan u huiveren tijdens de première van "Haunted Mine" en de vampieren hebben een nieuwe show voor u in petto: "Magicalloween". Heel wat attracties baden in een lububer sfeertje en tijdens de 3 nocturnes wordt het allemaal nog een stukje gruwelijker…

Wie een bezoek brengt aan Bellewaerde Park tussen 18 oktober en 2 november komt terecht in een wereld van heksen, spoken, vampieren, duivels, zombies en Pietje de dood. Deze 6 figuren hebben één voor één hun eigen zone gecreëerd, die ze met hand en (drie)tand verdedigen.

Première 4D film haunted mine !! NEW !!

Tijdens deze Halloween periode gaat een nieuwe 4D film in première: "Haunted Mine". Het spookverhaal speelt zich af in een oude vervallen goudmijn, waar je al gauw oog in oog komt te staan met de geest van een oude goudzoeker. Hij probeert je nog te waarschuwen, maar je nieuwsgierigheid haalt het van je angst en je waagt het toch om op verkenning te gaan in de donkere mijnschacht. Het wordt een spannende en mysterieuze tocht en de hamvraag is: raak je hier ooit nog levend uit?

Magicalloween !! NEW SHOW !!

Een vreemde vampier zal drie maal per dag zijn bloeddorstige kunsten vertonen tijdens "Magicalloween". Plotseling duikt hij op uit het niets, voert zijn mysterieuze wederhelft ten tonele en samen wagen ze zich aan enkele beklemmende experimenten. Misschien legt hij zelfs de hand op een onwetende toeschouwer om deze beangstigende momenten te delen.

Halloween attracties

De 6 Halloween figuren hebben in hun eigen zone telkens een of meerdere attracties betoverd.

  • De heksen vliegen op hun bezems door het bos en hebben een eigen heksenkeuken ingericht, waar giftige appels worden bereid.
  • In de Devil's Falls (Niagara) is de duivel aan het werk geweest en maak je in een overdekte boot een plons naar de duistere onderwereld. Maar ook de Screaming Eagle moest het ontgelden en is omgedoopt tot Jack in the Box.
  • De kleinsten kunnen rondvliegen in de Zwevende Spookjes en in het Huis van het Spookje kunnen ze een snoepje verdienen!
  • De keverbaan werd omgetoverd door de vampieren en heet nu Vampire Express. Je raast er door de rook in een smalle tunnel.
  • De zombies hebben zich uitgeleefd in het Zombie House en op de Zombie River.
  • Pietje de dood heeft zijn corbillard gedumpt bij El Volamort en is trots op zijn kerkhof van de levende doden: El Cimentario.

3 halloween nocturnes op 25, 26 en 31 oktober

De nocturnes lokken elk jaar tienduizenden bezoekers! Om de Halloween fans optimaal te laten genieten van de mysterieuze avondsfeer van dit evenement zijn er dit jaar opnieuw 3 nocturnes: tijdens het weekend van 25 en 26 oktober, maar natuurlijk ook op vrijdag 31 oktober: dé Halloween night bij uitstek! Elke nocturne eindigt om 22u met een muzikaal vuurwerk als apotheose!

Halloween in cijfers

Het succes van Halloween is niet te stoppen! Tienduizenden bezoekers komen van de monsterlijke sfeer proeven, en zo is dit evenement uitgegroeid tot een van de belangrijkste periodes voor Bellewaerde Park. Bijna 10% van de bezoeken aan het pretpark gebeuren tijdens Halloween, en ook dit jaar wordt een opkomst verwacht van ongeveer 80.000 bezoekers.

Praktische info

Halloween in Bellewaerde Park: op 18-19 oktober en elke dag tijdens de herfstvakantie (van 25 oktober t.e.m. 2 november), telkens van 10u tot 18u. Nocturnes "Halloween Horror Nights" tot 22u (mét muzikaal vuurwerk als apotheose) op zaterdag 25, zondag 26 oktober en vrijdag 31 oktober.

Bezoek nu al de speciale Halloween site: www.halloweenbellewaerdepark.be. Je kan er ook terecht om je tickets in voorverkoop aan te schaffen: momenteel loopt er een zeer interessante Halloween Family Promo waarbij je online tickets kan bestellen vanaf €17.95 per persoon (ipv €27 aan de kassa).

Plaats een reactie