Naar overzicht nieuws

Geslaagde 'Nationale feestdag-actie' in Bellewaerde Park

Reageer
© Bellewaerde

Twee uur voor openingstijd van de kassa's stonden de eerste kandidaten vol ongeduld te wachten. Naarmate de tijd vorderde, werd de wachtrij steeds langer en klonk hier en daar al een schuchtere poging om het volkslied te zingen. Om 10 uur was het dan zover, 100 zingende bezoekers en Miss België openden onder begeleiding van de fanfare Bellewaerde Park door uit volle borst het Nationale Volkslied in beide landstalen te zingen.

Miss België

Voor Miss België 2007, Annelien Coorevits, was het een blij weerzien met Bellewaerde Park. Het was al een tijdje geleden dat ze het attractiepark bezocht, maar als jong meisje was ze er kind aan huis.

Hoewel ze enige moeite had met de Franstalige versie van de nationale hyme, bracht de jonge miss het er zeer goed vanaf. Na de nodige foto's en interviewsessies genoot ze nog even op een zonovergoten terras van een frisse Leffe en een bordje verse noordzeegarnalen.

En misschien komt ze volgende week zaterdag 28 juli al terug. Ex-miss Joke van de Velde, organisatrice van de Miss België-verkiezing in Oost-Vlaanderen, brengt samen met de kandidates een bezoekje aan Bellewaerde Park.

Plaats een reactie