Naar overzicht nieuws

Bezoekersaantal Winter Bellewaerde Park verdrievoudigd

Reageer

Tijdens de derde winteropening op rij mocht Winter Bellewaerde Park 75.000 bezoekers ontvangen, wat een drievoud is van de vorige edities. Dit succes is te danken aan de succesvolle voorverkoop en de bekendheid van het jaarlijkse winterevenement bij het publiek.

Succesvolle voorverkoop

Tot zondag 6 januari was Bellewaerde Park geopend voor de derde winteropening. De eerste twee weekends van december waren al veelbelovend, maar het grootste deel van de bezoekers kwam zoals verwacht tijdens de Kerstvakantie.

Drie jaar terug opende Bellewaerde Park als eerste pretpark in België zijn deuren tijdens de winter. Na drie jaar begint de sfeervolle winteropening bekend te raken bij het publiek en plannen velen een uitstapje naar Winter Bellewaerde Park tijdens de Kerstvakantie. Daarnaast lagen zowel de voorverkoop als de samenwerking met Aldi aan de basis van het succes van deze winteropening.

Winternocturnes goed voor 20.000 bezoekers

De winternocturnes op vrijdag 28 en zaterdag 29 december waren zoals verwacht de toppers van de openingsperiode. Het familiepark bleef op beide dagen speciaal langer open tot 21u. Maar liefst 20.000 bezoekers kwamen de sfeer opsnuiven en genieten van de decoratieve sfeerverlichting en het spetterend muzikaal vuurwerk boven de ijspiste.

Bellewaerde Park is terug open vanaf 22 maart 2008.

Plaats een reactie