Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park zoekt medewerkers voor jobs met een hoog fungehalte

Reageer

Bellewaerde Park opent op 9 april terug de deuren voor een nieuw seizoen vol pretparkplezier. Als één van de grootste regionale werkgevers is Bellewaerde Park volop bezig met de rekruteringscampagne voor 2011. Om het seizoen te starten heeft Bellewaerde Park 150 medewerkers nodig. Dit aantal bereikt een hoogtepunt in de zomer wanneer er ruim 350 medewerkers tewerkgesteld worden.

Jobinfodagen

Om alle openstaande vacatures in te vullen organiseert Bellewaerde Park jobinfodagen. Geïnteresseerden kunnen langskomen voor een infosessie, een kennismaking en eerste sollicitatiegesprek bij de verantwoordelijken.

Voor seizoensmedewerkers

Donderdag 17/02 tussen 14u en 17u
Vrijdag 18/02 tussen 9u en 12u
Zaterdag 19/02 tussen 10u en 13u

Voor jobstudenten

Woensdag 23/03 tussen 14u en 17u
Zaterdag 26/03 tussen 10u en 13u

Gevarieerd jobaanbod

Als pretparkmedewerker kan je aan de slag in de horeca, in een souvenierwinkel of in het magazijn. Of je kan een attractie bedienen, het onthaal verzorgen, het park schoonmaken, … Het gevarieerde jobaanbod staat uitgebreid beschreven op www.bellewaerdepark.be.

Langdurige samenwerking

Een seizoen loopt van paasvakantie tot herfstvakantie. Reken daar de voorbereiding, opleiding en opkuis achteraf bij en je komt al snel aan een 8 maanden tewerkstelling. Wie op het einde van de tewerkstellingsperiode positief geëvalueerd wordt, krijgt meteen een uitnodiging om ook het volgende seizoen in Bellewaerde Park te werken. Zo lag het terugkompercentage vorig jaar op 74% wat hoog is voor een seizoensgebonden bedrijf.

Annelies Dejaegher (Hr Manager): Dat medewerkers jaar op jaar terugkomen toont aan dat mensen zich goed voelen bij ons. Ondanks het feit dat het hier gaat over seizoens- en dus tijdelijke contracten, spreken wij altijd over een samenwerking op langere termijn.

Opleidingspakket op maat

Specifieke ervaring is niet noodzakelijk, aangezien Bellewaerde Park voor de start van het pretparkseizoen een opleidingsweek organiseert. De opleidingen die aan bod komen zijn zeer divers: van veiligheid en klantvriendelijkheid, tot functiespecifieke opleidingen, vb. HACCP (horeca), kassaopleiding, opleiding voor leidinggevenden, … Daarnaast is er een taalopleiding "Nederlands op de werkvloer" voor wie de taal niet helemaal machtig is. Nieuwe medewerkers worden ook extra ondersteund met een uitgebreide introductie en een rondleiding in het park.

Contact en online sollicitatie

Kandidaten kunnen online solliciteren op de website www.bellewaerdepark.be. Of telefonisch contact opnemen met de personeeldienst van Bellewaerde Park op het nummer 057 46 86 86. Een CV kan steeds bezorgd worden via e-mail op volgend adres: jobs@bellewaerdepark.be.

Over Bellewaerde Park

Bellewaerde Park ontvangt jaarlijks ruim 700.000 bezoekers. Het park opent zijn deuren op 9 april. Vanaf het seizoen 2011 kunnen bezoekers de nieuwe attractie "Jungle Mission" komen ontdekken. Bellewaerde Park maakt deel uit van Compagnie des Alpes. Voor meer informatie, surf naar www.compagniedesalpes.com.

Plaats een reactie