Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park zoekt creatieve Jungle Kids!

Reageer
© Bellewaerde

Bellewaerde Park bouwt aan een razend spannend avontuur. Vanaf het seizoen 2011 opent een nieuwe attractie haar deuren: Jungle Mission! Hoe die er gaat uitzien? Wel, dat wil Bellewaerde Park graag aan de kinderen zelf vragen…

Gezocht: creatieve Jungle Kids (j/m) van 6 tot 12 jaar!

Jungle Mission wordt een onvergetelijke expeditie doorheen de jungle. En wie weet er nu beter hoe we dit superleuk kunnen maken dan kinderen zelf? Daarom is Bellewaerde Park op zoek naar vijf kinderen tussen 6 en 12 jaar die overlopen van coole ideeën. Inschrijven kan op www.dejunglekids.be.

Samen met Bekende Creatieveling op TV

Op zaterdag 12 februari zal een heuse castingdag plaatsvinden waar de programmamakers de meest creatieve kinderen per provincie zullen selecteren. De vijf geselecteerde attractiebouwers mogen zelf een creatief vriendje/neefje/nichtje/vriendinnetje meebrengen en krijgen een bekende Creatieveling uit hun provincie als coach. Vlaams-Brabant heeft Eric Baranyanka (zanger/acteur en bekend van Ketnet) en Limburg heeft Jani Kazaltzis (stylist en bekend van diverse TV-programma's zoals De Dagshow op VTM) alvast afgevaardigd. Binnenkort volgen de andere provincies. De ideeën, creaties en belevenissen worden vijf weken lang gevolgd en uitgezonden door alle regionale televisiezenders.

www.dejunglekids.be

Ook online worden de avonturen van de creatieve deelnemertjes gevolgd. Op de videoblog, www.dejunglekids.be, kunnen de bezoekers alle tv-afleveringen en heel wat extra's zoals achtergrondnieuws, fotoreportages, verslagen… raadplegen.

Plaats een reactie