Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park viert de Dag van het kind

Reageer

Morgen, op 20 november vieren we de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Naar aanleiding van deze dag organiseert Bellewaerde Park een tekenwedstrijd voor alle kinderen tot 12 jaar. Tijdens de kerst- en winteropening, op zaterdag 22 december 2007, worden alle deelnemers gratis uitgenodigd in Bellewaerde Park.

Internationale Dag van het Kind: 20 november

In 1989 werd het "Verdrag inzake de Rechten van het Kind" aangenomen door de Verenigde Naties. Sindsdien staat 20 november volledig in het teken van het kind. Één van deze rechten stelt dat elk kind recht heeft op spel en vrije tijd (art. 31).

Dag van het Kind in Bellewaerde Park: 22 december 2007

Gezien Bellewaerde Park er in de eerste plaats is voor de kinderen, wil het graag dit recht extra in het daglicht stellen. Het familiepark zal daarom zijn eigen "Dag van het Kind" organiseren en duizenden kinderen uitnodigen op 22 december om er naar hartelust te komen spelen en ravotten. Op deze eerste zaterdag van de kerstvakantie staat Winter Bellewaerde Park volledig in het teken van het kind en worden de jonge bezoekertjes extra in de watten gelegd!

Tekenwedstrijd

Bellewaerde Park doet een oproep aan alle kinderen tot 12 jaar om een leuke tekening te maken met als thema "Kerst in Bellewaerde Park". Inspiratie opdoen kan alvast met de afbeeldingen van de vrolijke kerstman en de sneeuwman op www.winterbellewaerdepark.be. De kersttekening moet vóór 30 november ingestuurd worden (poststempel geldt als bewijs) met op de achterzijde van de tekening duidelijke vermelding van de naam, adres en geboortedatum van het kind én een e-mailadres.

Alle inzendingen (max. 1 per kind) krijgen een e-ticket toegestuurd per e-mail waarmee ze op 22 december 2007 gratis toegang krijgen tot Winter Bellewaerde Park. Kinderen zonder e-mail adres krijgen een ticket thuis toegestuurd. Alle tekeningen zullen op de Dag van het Kind een speciale plaats krijgen in het park!

Insturen vóór 30 november 2007 met vermelding van naam, adres, geboortedatum én e-mailadres naar:

Bellewaerde Park - Dag van het kind
Meenseweg 497
8902 Ieper

Kerst en Winter in Bellewaerde Park

Vanaf 8 december start Bellewaerde Park met zijn 3de winteropening die dit jaar volledig in het teken staat van de Kerstman en de Sneeuwman. Bellewaerde Park is daarom opgedeeld in 2 grote zones: Kerstland en Winterland. Met ruim twintig attracties, een gratis schaatspiste, een kerstcircus, het Huis van de Kerstman, de 4D film Santa's Polar Blast, en zoveel meer, wordt deze winteropening gezelliger en feeërieker dan ooit tevoren!

Winter Bellewaerde Park is open elk weekend vanaf 8 december en tijdens de kerstvakantie elke dag van 26 tot 30 december 2007 en van 2 tot 6 januari 2008, telkens van 11u tot 18u. Op 28 en 29 december zijn er nocturnes tot 21u met muzikaal vuurwerk als afsluiter. Voor meer info of tickets kan u nu reeds terecht op www.winterbellewaerdepark.be.

Plaats een reactie