Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park opent seizoen met Madagascar 2 special in de 4D cinema

Reageer

De paasvakantie komt er weer aan en dat is traditioneel ook de start voor een nieuw seizoen. Op zaterdag 4 april krijgt de leeuw van Bellewaerde Park gezelschap uit Madagascar! Alex de leeuw en Michaël Pas, die de Vlaamse stem van Alex in Madagascar 2 vertolkte, knippen op zaterdag het lintje door om het nieuwe pretparkseizoen officieel te openen. Ook tal van B.V.'s zijn van de partij!

Madagascar 2

Op zaterdag 4 april openen de Vlaamse stemmencast, waaronder Michaël Pas en Dieter Troubleyn, samen met Alex de leeuw en Koning Leeuw van Bellewaerde Park het nieuwe pretparkseizoen! Ze worden verwacht op de rode loper aan de ingang van het park, waar om 10u het lintje officieel zal doorgeknipt worden en de poorten wagenwijd open gaan!

In het bijzijn van talrijke B.V.'s zal Madagascar 2, naar aanleiding van de dvd- en blu-rayrelease op 9 april, voorgesteld worden in de 4D cinema. De vertoning van Madagascar 2 krijgt een extra dimensie dankzij de speciale effecten van de 4D cinema. Door de bewegingen van de zetels, de stroboscoop, tril- en watereffecten krijgt de voorstelling nét dat ietsje meer!

Heel wat B.V.'s komen met hun gezin naar Bellewaerde Park om er mee te genieten van de dieren, de attracties én van de filmvoorstelling. Geena Lisa, Gilles De Bilde, Veronique De Kock, Jan Verheyen, Will Tura, Werner De Smedt, Jan Van Looveren (de Joeri), Hilde Heijnen, An Ceurvels, Bieke Ilegems en Eric Goossens worden zaterdag verwacht.

De bezoekers kunnen op de foto met Alex de leeuw of één van de Madagascar-pinguins op de Mirador bij de savanne, hét ideale Madagascar decor.

Actie "5" - "55" in april

De weergoden lijken alvast gunstig voor de start van de paasvakantie, maar ook Bellewaerde Park zorgt voor een leuk cadeautje tijdens de hele maand april. Naar aanleiding van zijn 55e verjaardag in 2009 staat de maand april in het teken van de allerjongste bezoekers van vroeger en nu!

Alle kinderen tot en met 5 jaar, en alle volwassenen vanaf 55 jaar mogen in de maand april (volgens openingskalender) het park gratis bezoeken. Om van deze actie te kunnen genieten volstaat het om de speciale actiecoupon te downloaden op www.bellewaerdepark.be en een leeftijdsbewijs voor te leggen aan de kassa van het park.

Praktische info

Bellewaerde Park gaat terug open op zaterdag 4 april en is tijdens de paasvakantie open van woensdag tot en met zondag én op paasmaandag. Meer info en openingsuren vind je op www.bellewaerdepark.be. Wie zijn ticket op voorhand wil kopen en thuis afprinten kan tijd én geld sparen via het ticketing systeem Ticket2fun. Daarvoor kan je ook terecht op de website of rechstreeks via www.ticket2fun.be.

Plaats een reactie