Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park medewerkers zoeken nieuwe collega's

Reageer

Voor de opstart van het nieuwe seizoen werft Bellewaerde Park ruim 50 nieuwe seizoensmedewerkers aan voor een functie in het pretpark. Alle geïnteresseerden worden uitgenodigd voor de job infodagen op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2008.

Uit tevredenheidsenquêtes bij de bezoekers blijkt dat personeel hét visitekaartje bij uitstek is voor Bellewaerde Park en goede scores krijgt op criteria als klantvriendelijkheid en service. Daarom verwacht de directie van de medewerkers in de eerste plaats enthousiasme en een vlotte en klantgerichte aanpak.

HRM Manager Annelies Dejaegher: Wij zoeken mensen voor diverse functies: zowel attractiebedieners als horecamedewerkers, personeel dat instaat voor de parking, voor het onderhoud, maar ook hoger opgeleide bedienden of zelfs gidsen voor school rondleidingen achter de schermen (periode april t.e.m. juni). Wij vragen geen specifieke opleiding want we zorgen voor een intensieve training op de werkvloer. Enthousiasme, inzet en een woordje Frans spreken zijn de voornaamste vereisten.

Bellewaerde Park biedt zijn personeel een gevarieerde job in een aangenaam werkkader en staat open voor iedereen: zowel jonge mensen als 50-plussers zijn welkom. Er zijn functies voor fulltimers, maar ook weekendwerkers en parttime personeelsleden kunnen er aan de slag.

Ivan De Volder (65 jaar) getuigt: Ik werk als weekendmedewerker in Bellewaerde Park en verdien zo een aardig centje bovenop mijn pensioen. Maar het is vooral de leuke sfeer en het contact met de bezoekers die mij aantrekken om er te werken!

Laurie Fauquenoit (21 jaar) kwam als schoolverlater terecht in Bellewaerde Park en leerde afgelopen seizoen heel wat bij: Als eerste werkervaring kan dit echt wel tellen: je leert verantwoordelijkheid op te nemen, gaat met klanten om en bovendien heb ik mijn talenkennis kunnen bijschaven. Ik zou een job bij Bellewaerde Park daarom zeker aanbevelen aan iedere schoolverlater!

Voor geïnteresseerden in een horecajob biedt werken in een attractiepark ook vele voordelen en is de combinatie met het gezinsleven makkelijker dan bij een doorsnee horeca functie. Els Cappoen (34 jaar) formuleert het als volgt: Ik ben al enkele seizoenen werkzaam in de horeca. Het is hier heel aangenaam werken, je komt in een vakantie omgeving terecht en ook onder collega's hangt er een goede sfeer. Ook het feit dat er geen avond- of nachtwerk wordt verwacht zoals bij de meeste horecajobs, is voor mij een pluspunt!

Ondanks het seizoensgebonden karakter van deze sector, zien wij heel wat seizoenskrachten elk jaar terug. De arbeidstevredenheid bij onze personeelsleden ligt dan ook hoog. Ik werk sinds 4 seizoenen als attractiebediener en kom elk jaar graag terug! Bovendien wordt een seizoen steeds langer: doordat Bellewaerde Park nu ook in de winter opent kan je ook rekenen op werk tijdens deze periode., aldus Johnny Glorie (49 jaar).

Jobinfodagen op 24, 25 en 26 januari 2008

Om alles in goede banen te leiden is de personeelsdienst van Bellewaerde Park gestart met de aanwervingen van seizoensmedewerkers voor seizoen 2008. Eind januari worden daarom 3 jobinfodagen gepland. Wie interesse heeft in een seizoensjob kan zich op één van volgende data aanmelden in Bellewaerde Park:

  • Donderdag 24 januari om 14u
  • Vrijdag 25 januari om 9u
  • Zaterdag 26 januari om 14u

Tijdens de informatieve sessies worden alle verschillende functies voorgesteld. De kandidaten kunnen er ook meteen terecht bij de verantwoordelijken en diensthoofden voor een eerste sollicitatiegesprek.

Op de website www.bellewaerdepark.be worden alle verschillende functies omschreven en kan je meteen ook solliciteren. Kandidaten die zich op deze data niet kunnen vrijmaken, kunnen steeds contact opnemen met de personeeldienst van Bellewaerde Park op het nummer 057 46 86 86, via e-mail hrm-blw@cda-parks.com. Voor jobstudenten wordt geen infodag georganiseerd, maar studenten raden wij aan om online te solliciteren.

Op zaterdag 22 maart 2008 opent Bellewaerde Park zijn deuren voor het nieuwe pretparkseizoen.

Plaats een reactie