Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park genomineerd voor internationale award

Reageer
© Bellewaerde

Bellewaerde Park is een finalist voor de 2013 Brass Ring Awards voor Marketing Excellence, dat heeft IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) deze nacht bekend gemaakt op hun website. Het Ieperse attractiepark is genomineerd in de categorie Best PR Program met de public relations campagne voor de nieuwe familiecoaster Huracan. De Brass Ring Awards zijn de Oscars voor de Internationale pretparkwereld en worden dit jaar uitgereikt op 20 november in Orlando (Amerika). Het behalen van deze finaleplaats is voor Bellewaerde Park een erkenning voor de jarenlange inspanningen om familie's een fantastische dag vol ontspanning en plezier te bezorgen.

2013 Brass Ring Awards: Marketing Excellence

De Brass Ring Awards is een wedstrijd van IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) en erkent creativiteit en uitmuntendheid in marketing voor de attractie-industrie en is vergelijkbaar met de Oscars voor de filmindustrie.

Finalist Best PR Program

De award Best PR Program wordt uitgereikt aan het programma dat het beste gebruik maakt van Public Relations.

Bellewaerde Park is genomineerd in de categorie Best PR Program voor de volledige campagne in de aanloop naar de opening van de nieuwe familiecoaster Huracan. De persconferentie in Zeebrugge ter aankondiging van de nieuwe attractie, de naamsbekendmaking, het werfbezoek en de officiële opening waren de hoogtepunten in deze campagne en werden door de Internationale jury beloond met een nominatie.

Met deze nominatie beschouwen zij de Huracan campagne als één van de beste drie van de wereld.

De andere genomineerden in deze categorie zijn:

  • Luna Park (Pretparkengroep in USA)
  • Six Flags Great Escape (Attractie- & Waterpark in New York, USA)

De Awards zullen op woensdag 20 november worden uitgereikt als onderdeel van de Brass Ring Awards Showcase op IAAPA Attracties Expo 2013 in Orlando, Florida, USA. Het behalen van deze finaleplaats is voor Bellewaerde Park een erkenning voor de jarenlange inspanningen om familie's een fantastische dag vol ontspanning en plezier te bezorgen.

Plaats een reactie