Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park 17 mei uitverkocht

Reageer

Aanstaande zaterdag 17 mei is Bellewaerde Park volledig uitverkocht. Belgacom Groep, de belangrijkste Belgische leverancier van geïntegreerde telecommunicatiediensten, nodigt zijn personeel en hun familie uit om een dagje dolle pret te beleven in het Ieperse attractiepark.

Zaterdag 17 mei uitverkocht

Komende zaterdag is Bellewaerde Park exclusief geopend voor de Belgacom Groep. Het Belgische telecommunicatiebedrijf heeft het volledige park afgehuurd om er zijn personeel en hun familie een onvergetelijk pretparkdag te laten beleven. Mensen die op zaterdag een dagje Bellewaerde Park hadden gepland, verwelkomen wij graag op een andere dag.

Bellewaerde Park als unieke evenementenlocatie

Bellewaerde Park heeft met zijn unieke combinatie van attracties, dieren en natuur heel sterke troeven in handen om families een dag vol dolle pret te laten beleven. Daarnaast biedt het Ieperse familiepark tal van mogelijkheden om als locatie voor bedrijfsevenementen verrassend uit de hoek te komen.

Bellewaerde Park heeft voor elke instantie, elk budget en elke smaak een voorstel. Zo kan het gehele park of enkele attracties worden afgehuurd. Meer informatie: www.bellewaerdepark.be/groepen.

Plaats een reactie