Naar overzicht nieuws

3D en 4D in opmars: Sammy's avonturen in 3D in de cinema & in 4D bij Bellewaerde Park

Reageer
© Bellewaerde

Vanaf vandaag kan je in naar de bioscoop naar de nieuwe 3D film Sammy's avonturen, de geheime doorgang. In Bellewaerde Park is de korte versie van deze film al sinds april in 4D te zien onder de naam "Turtle Vision". Sammy's avonturen is de nieuwe animatiefilm van Belgische regisseur Ben Stassen en komt vandaag uit in de Belgische bioscopen. Het zou de duurste Belgische film ooit zijn.

Turtle Vision in 4D

Ook in Bellewaerde Park kan je het verhaal van Sammy de schildpad beleven. Sinds april wordt de verkorte versie van "Sammy's avonturen" met succes getoond in de 4D cinema. De kortfilm (13 min.), getiteld "Turtle Vision", blijkt een groot succes. Deze 4D attractie wordt bijzonder goed onthaald door de bezoekers en krijgt zeer hoge scores in de dagelijkse tevredenheidsenquêtes.

Met Turtle Vision gaat Bellewaerde Park nog een stap verder dan de langspeelfilm die in 3D wordt getoond. Naast de driedimensionale beelden wordt in het pretpark een vierde dimensie toegevoegd dankzij de dynamische cinemazetels en andere externe verrassingseffecten met watersproeiers, trillingen en luchtstromingen. Dankzij al deze effecten beleef je het verhaal nog intenser!

De stemmencast van Turtle Vision

In Turtle Vision wordt de rol van het hoofdpersonage Sammy vertolkt door Stany Crets, terwijl Peter Van den Begin gestalte geeft aan de brutale schildpad Ray. Lucas Van den Eynde speelt de rol van Slim, de wijze octopus. De stemmencast wordt aangevuld met andere B.V.'s zoals Sven De Ridder, Govert Deploige, Leo Madder, Karen De Visscher, Ivan Pecnik, Priske Dehandschutter en Hilde Vanhulle.

Synopsis

Turtle Vision neemt je mee op avontuur met schildpad Sammy en zijn vrienden uit de oceaan. De film dompelt je onder in de onderwaterwereld langs de kleurrijke koralen, van de tropische gebieden tot het ijzige Antarctica. Door de ogen van Sammy maak je kennis met de schoonheid van de oceaan, maar ook met de vele vijanden in én van de natuur. Zo zijn de filmscènes met het olielek in de oceaan actueler dan ooit met de olieramp in de Golf van Mexico en geven het publiek een belangrijke ecologische boodschap mee.

Plaats een reactie